Back to All Events

Me & Myself Lifestyle-messut 13.4.2019

  • Taidetehdas Läntinen Aleksanterinkatu 1 Porvoo, 06100 Finland (map)

Lifestyle messut Taidetehtaan Avantisalissa ja Lämpiössä klo 10 - 16.  Meiltä löydät tämän kevään uusimmat tuotteet ja hoitomuodot, lavalla näet myös kevään uutuudet ja voit tehdä ostoksia piristääksesi kotia ja itseäsi. Lavalla on myös meikki- ja kampausesityksiä sekä muotinäytös catwalk tyyliin.

Kauneus
Kauneuden alalta meillä on paikalla alan paras asiantuntemus ja viimeisimmät trendit; pigmentoinnit, lävistykset, sokerointi ja hampaiden valkaisu. Muotinäytöksessä voit nähdä kauden uutuudet. Messuilla tarjolla myös meikkejä sekä meikkausesityksiä. Löydät lähestyvään juhlakauteen meiltä piristystä niin ilmeeseen kuin pukeutumiseenkin.

Terveys
Vuoden 2019 esiintyjää ei vielä ole vahvistettu. Messuilta löydät uusia vinkkejä ja tapoja saada arkeen uutta virtaa. Voit myös jutella Personal Trainerin kanssa kunnon kohotuksesta. Tämä päivä voi olla se, jolloin kaikki muuttuu! Lavalla on muotinäytösten lisäksi tuote-, yritys-, meikki- ja kampausesityksiä.

LifeStyle
Tarjolla on niin vaatteita, koruja kuin sisustustuotteitakin. Uudista kotiasi sisustussuunnittelijan avulla tai pienillä kauniilla yksityiskohdilla, joita voit ostaa messuilta.