Unelmiesi tilaisuus
 
 
 
 
Joulumarkkinat_banneri_7.jpg

Taidetehtaan Joulumarkkinat, ovat lämmintunnelmainen ja upea tilaisuus tehdä jouluostokset sisätiloissa. Meiltä löydät kovat ja pehmeät paketit joulupukin konttiin. Joulupöytään ja -saunaankin on tuotteita. Ostoksia pääset tekemään suoraan käsityön tekijöiden kanssa. Joulupukkikin on kuulemma tulossa. Tervetuloa koko perheen voimin.

 
 
Joulumarkkinat_kuva_1.jpg

"ensin oli unelma"

Näin muisteli Tuija Pihlava jonka unelmasta kaikki sai alkunsa 10 v. sitten. Oli Fiskarsin vanha tehdas jonka kaikki halusivat purkaa. Ruma, ränsistynyt ja autio.

Ideasta toimeen,  kaikki somistus ja muu tavara tuotiin paikalle, eikä kukaan meinannut uskoa silmiään kun ovet avattiin. Jouluinen taika sai paikan säihkymään, ja kaikki viihtyivät ja tekivät ostoksia. Näin sai tämä tarina alkunsa, ja siitä olemme kovin kiitollisia.

Nyt talo on saanut uudet seinät ja puitteet, mutta tunnelma on edelleen lämmin ja jouluinen tohina täyttää hallit ja käytävät.

Toivotamme kaikki kävijät sydämellisesti tervetulleeksi, teille me teemme näitä markkinoita, niin tuottaja kuin kaikki näytteilleasettajatkin. Tulkaa viihtymään koko perhe.  Sillä "Täällä pääsee Joulun tunnelmaan. -asiakas Savonlinnasta"

 
 
shutterstock_304587905.jpg
 
 
Joulumarkkinat_kuva_22.jpg

Tuotteiden

Kaikki nuo upeat tuotteet on valittu Teille valtavasta hakijoiden määrästä. Pyrimme pitämään tuotevalikoiman laajana sekä pitämään huolta ettei sama tuote toistu monella pöydällä. Emme myöskään hyväksy myyntiin ulkolaisia "muovihässäköitä".

Käsityöt ja kotimaisuus ovat olleet alusta saakka ohjenuorana ja siitä yritämme pitää kiinni.

Joulumarkkinat_kuva_4.jpg

valikoima

Valikoima myytävistä tuotteista on todella laaja. Löytyy koruja, laukkuja, pyyhkeitä, sukkia, villasta huovutettuja hattuja, käsin kudottuja mattoja, ovi kransseja, katajasta tehtyjä keittiövälineitä, lastenleluja, keramiikkaa vaikka saunan kiukaalle, metsäntonttuja, herkkuja joulupöytään ym. ym.

Sisällä myyjiä on noin 130 kpl kahdessa kerroksessa, myös ulkoa löydät myyntikojuista havutöitä, keramiikkaa, nahkahansikkaita, suolaisia ja makeita herkkuja..

 
tt_joulumarkkinat_2016-20.jpg

ohjelma

Joulupukki vierailee meillä ja voitkin ottaa kuvan lapsestasi tai sopia kuvaaja Tero Malin (Avantisalissa) kanssa  kuvauksesta. Myös Tiernapojat ovat tavanneet käydä. Ocarina-kuoro ilahduttaa esiintymisellään ja Kerkkoon Ns lapset tanssivat lisäksi Porvoon Musiikkiopistosta tulevat pienet Viuluviikarit ja Puhallinsoittajat esiintymään.  Tarkemmat aikataulut ovat Facebookissa tapahtumasivuilla.

 
 
shutterstock_519233227.jpg
 
 
tt_joulumarkkinat_2016-24.jpg

Lupaus

Joka annettiin 10 vuotta sitten pitää asiakkaista huolta jatkuu jokaisella valinnallamme. Siihen liittyy myös lupaus pitää myyjistä huolta. Pyrimme luomaan jo markkinoita rakentaessa sellaisen tunnelman ja puitteet joka antaa turvallisen ja iloisen tunnelman jakaa sitä eteenpäin. Myyjille kiertää keittolounas ja kahvikärry jotta yksin myyvätkin saavat lämmintä ruokaa pitkän päivän aikana.

 
 
tt_joulumarkkinat_2016-14.jpg

tunnelmasta

Myytäviä tuotteita myös esitellään pitkin syksyä esim. Facebookissa jotta ovien avautuessa on asiakkaalla jo jokin suunnitelma kääräistävistä lahjoista vaikka sitten itselle. Ulkoasu on ollut tärkeä jo alusta pitäen. Kojut ja myyntipöydät somistetaan teeman mukaisesti Jouluun. Punainen, ruskea, vihreä ja juuttikangas toistuu miltei kaikissa pöydissä. Ei voi kun huokaista, kylläpä on taas kaunista. Emännän apulaiset häärivät keskiaikaisissa puvuissa niin myyjien kuin asiakkaidenkin apuna. Myös usealla myyjällä on aivan erilaiset vaatteet kuin arkena.

 
 
Joulumarkkinat_banner_1.jpg
 

"Suomen paras Joulutapahtuma jälleen kerran!"

/  harri k. Näytteilleasettaja  /