Unelmiesi tilaisuus

MeMyself_1777_75.jpg

Lifestyle messut ovat saaneet jo kaksi vuotta hyvän vastaanoton. saamme siis tänä vuonna jatkaa hyvällä, toivottavasti perinteisellä tyylillä. laajennamme hiukan jälleen jotta voimme palvella paremmin ja kuuluvammin. suurin osa näytteilleasettajista on paikallisia yrityksiä, jotka haluavat tuoda sinulle uusimmat trendit niin vaatteissa, meikeissä, hiuksissa kuin sisustuksessakin. kevät on uudistumisen aikaa myös meille naisille niin kotona kuin hiusten ja vaatekaapin suhteen. silloin tulee myös katsottua vaakaan sillä uimapukukausi kolkuttelee jo ovella. Nähdään siis messuilla taidetehtaalla. tämän vuoden esiintyjät tarkentuvat matkan varrella, lavalla on myös muotinäytös ja meikkinäytöksiä.

 
 
MeMyself_Karita-Tykka_01.jpg

Lavalla

Karita Tykkä oli vuonna 2018 paikalla valloittavalla olemuksellaan, vuoden 2019 esiintyjää ei vielä ole vahvistettu!

Ohjelma::
klo 10.00 – Ovet aukeavat

ohjelma julkaistaan lähempänä tilaisuutta

klo 16.00 messut päättyvät, ensi vuonna nähdään!

 

 
shutterstock_658585633.jpg

Lifestyle

Esillä on niin vaatteita, koruja kuin sisustustuotteitakin.  Uudista kotiasi sisustussuunnittelijan avulla tai pienillä kauniilla yksityiskohdilla, joita voit ostaa messuilta.

Sisustussuunnittelijalta saat vinkkejä kuinka kotisi saadaan juhlakuntoon kevään juhliin tai vaikka isompaankin remonttiin jota olet jo kauan miettinyt.

Ihanat korut ja pienet asusteet saavat silmäsi loistamaan aina sen ei tarvitse olla isoa. 

 
shutterstock_516336370.jpg

Terveys

Tule messuille hakemaan uusia vinkkejä ja tapoja saada arkeen uutta virtaa. Voit keskustella Personal Trainerin kanssa kunnon kohotuksesta. aloituksesta. Paljon tarjouksia. Tämä päivä voi olla se, jolloin kaikki muuttui! Lavalla on muotinäytösten lisäksi tuote-, yritys-, meikki- ja kampausesityksiä. 

 
shutterstock_127880648.jpg

Kauneus

Kauneuden alalta meillä on paikalla alan paras asiantuntemus ja viimeisimmät trendit; pigmentoinnit, lävistykset, sokerointi ja hampaiden valkaisu.  Muotinäytöksessä voit nähdä kauden uutuudet. Messuilla on  tarjolla myös meikkejä sekä meikkausesityksiä. Löydät lähestyvään juhlakauteen meiltä piristystä niin ilmeeseen kuin pukeutumiseenkin.

 
 
MeMyself_bg_image_01.jpg